Voorstelling Jeugdboekenmaand: ‘Natasja op de vlucht’

Om de Jeugdboekenmaand extra feestelijk af te trappen organiseert de bib dit jaar de voorstelling “Natasja op de vlucht”.

De voorstelling gaat over een dolgedraaide professor, Doctor Fuego. Die komt met wetenschappelijk gestaafde bevindingen de kinderen om de oren slaan en wil hen laten geloven dat het lezen van strips verderfelijk, schadelijk en afstompend is. Hij wordt daarbij gestoord door een opdringerige, assertieve kuisvrouw die bezeten is van strips. Zij komt er achter dat Doctor Fuego niet alleen geniepig toch een stripfanaat is, maar ook nog eens tot over zijn oren verliefd is op de stripfiguur Natasja.

Wanneer?       zaterdag 3 maart om 10.00u

Voor wie?        kinderen uit het 2de, 3de en 4de leerjaar

Waar?            Raadzaal AC De Plaetse, Hannekestraat 1, 2480 Dessel

Inkom             gratis

Inschrijven:     bibliotheek@dessel.be of telefonisch 014/38 99 31

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Jeugdboekenmaand in Puurs

Wetenschap en techniek, dat is de evolutietheorie. Dat is een colafles die een fleecetrui wordt. Maar dat is eigenlijk pas het laatste. Eerst is er de jonge Charles Darwin die kevers verzamelt. De PMD-zak. Eerst zijn er vragen in de kop. Nieuwsgierig zijn. Willen weten. Zoeken. Kijken. Iets proberen. Uitvinden. Ontwerpen. Mislukken. Opnieuw proberen. Eureka is het feestje dat daarbij hoort. Lees verder