Verhalenparade

Op woensdag 6 juni staat ons voorleesmoment helemaal in het teken van de vakantie, zon, zee en strand!

De activiteit duurt van 14.30 tot 15.30 uur. Eerst worden er verschillende verhalen voorgelezen, waarna een knutselactiviteit het voorleesuurtje afsluit.

Mama's, papa's, grootouders, vrienden, familie... iedereen is welkom.
Je kunt steeds in de buurt blijven bij het voorlezen, naast de vele boeken in de bibliotheek zijn er ook heel wat tijdschriften en kranten die u kunt lezen terwijl de kinderen zich amuseren met luisteren en knutselen.

De activiteit vindt plaats in bib Reet - Molenstraat 2.

Inschrijven is niet nodig en dit is een gratis activiteit.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Hier wordt lezen nog leuker

Neus rond in de boekenkast van bekende boekenwurmen, vrienden, familie, buren, collega’s, … en ontdek wat zij van hun boeken vinden. Maak ook zelf je eigen boekenkast en geef bij elk boek je ongezouten mening en score. Lees verder