Verhalenparade

Wil jij graag mee komen luisteren naar verhalen over 'Eureka', het thema van de jeugdboekenmaand?
Kom dan zeker af op woensdag 7 maart om 14.30 uur in de bibliotheek van Reet - Molenstraat 2!

De activiteit duurt van 14.30 tot 15.30 uur. Eerst worden er verschillende verhalen voorgelezen, waarna een knutselactiviteit het voorleesuurtje afsluit.

Mama's, papa's, grootouders, vrienden, familie... iedereen is welkom.
Je kunt steeds in de buurt blijven bij het voorlezen, naast de vele boeken in de bibliotheek zijn er ook heel wat tijdschriften en kranten die u kunt lezen terwijl de kinderen zich amuseren met luisteren en knutselen.
Daarnaast zijn er voor de oudere kinderen ook tal van proefjes in de bib terug te vinden!

Inschrijven is niet nodig en dit is een gratis activiteit.

Reageren is niet mogelijk op dit bericht.

Jeugdboekenmaand in Puurs

Wetenschap en techniek, dat is de evolutietheorie. Dat is een colafles die een fleecetrui wordt. Maar dat is eigenlijk pas het laatste. Eerst is er de jonge Charles Darwin die kevers verzamelt. De PMD-zak. Eerst zijn er vragen in de kop. Nieuwsgierig zijn. Willen weten. Zoeken. Kijken. Iets proberen. Uitvinden. Ontwerpen. Mislukken. Opnieuw proberen. Eureka is het feestje dat daarbij hoort. Lees verder