Schrijvers op stal

Rurant, Landelijke Gilden en De Warande organiseren in augustus de lezingenreeks Schrijvers Op Stal.

Tijdens zeven avonden, in zeven gemeenten, ontvangen zij op een boerderij schrijvers, muzikanten en journalisten voor een gesprek over literatuur, landbouw en het platteland.

Op donderdag 17 augustus zijn schrijver Walter Van den Broeck en muzikant Kris De Smet te gast bij Hoeveijs Den Achtersten Dries in Zoersel (Einhoven 23 - 2980 Zoersel). De lezing start om 19.30 uur. Reserveren is niet nodig én de inkom is gratis!

Boeken boeien

Lezers spreken graag over wat hen boeit. De bibliotheek wil mensen samenbrengen om tussen boeken hierover van gedachten te wisselen. De volgende bijeenkomst zal doorgaan op zaterdag 28 oktober in de bib van 10.00 u tot 11.30 u Lees verder