NIEUW REGLEMENT

Vanaf 01.01.2018 verandert er het één en ander in het reglement.

Nieuw reglement

We zetten de belangrijkste veranderingen even op een rijtje:

- vrij 15 materialen per kaart combineren, helemaal naar keuze
- alles wordt gratis uitgeleend
- lidmaatschap blijft gratis, voor iedereen binnen en buiten de gemeente
- reservaties zijn gratis
- alle materialen kunnen 2 maal verlengd worden

Bent u toch te laat? Dan betaalt u €0,15 per materiaal per dag.

Wilt u boete vermijden?
Dan kunt u ons uw e-mailadres bezorgen en ontvangt u, drie dagen voor het verstrijken van de uitleentermijn, van ons een herinneringsmail. Snel online verlengen via ‘mijn bibliotheek’ kan u dan die onnodige kosten besparen.

Om het voor iedereen nog eenvoudiger te maken, gelden deze regels vanaf 2018 in alle bibliotheken van Bibburen. Dat betekent dus dat u met uw bibkaart van Ranst ook terecht kunt in de bib van Borsbeek, Malle, Wijnegem, Wommelgem, Zandhoven en Zoersel. Na een korte gratis registratie kunt u hier ook vijftien materialen uitlenen en gelden dezelfde regels. Dus is een boek niet beschikbaar in Ranst, neem dan zeker een kijkje in de catalogus van de andere bibliotheken. Let wel, boeken die u daar uitleent, brengt u ook daar terug binnen.