Openbare bibliotheken provincie Antwerpen

International Games Day

Net als in meer dan 1000 bibliotheken over de hele wereld zal de bibliotheek in Mechelen op de International Games Day op 29 oktober veranderen in een waar spelparadijs . Er zal een ruim aanbod aan spellen beschikbaar zijn, maar eigen spelletjes meenemen mag natuurlijk ook altijd. De toegang is gratis. Hapjes en drankjes zijn ter plaatse verkrijgbaar.

JCI Mechelen en de Bib slaan de handen in elkaar om ook onze stad te laten meegenieten van de kracht en vreugde van het spelen van board games. Net als in meer dan 1000 bibliotheken over de hele wereld zal de Bib in Mechelen op 29 oktober veranderen in een waar spelparadijs. JCI Mechelen, een organisatie van ondernemende jongeren tot 40 jaar, organiseert in de bibliotheek van Mechelen dan namelijk in het kader van de International Games Day een spelnamiddag.

De bedoeling is niet alleen om mensen te laten kennismaken met het spelen van boardgames, ook fervent spelers zijn van harte welkom. "We kijken enorm uit naar deze eerste editie van de International Games Day. Naast Aalst zijn we in Mechelen de enige stad in de Benelux die hieraan meedoet. Tegelijk gaan we met JCI Mechelen de uitdaging aan om Mechelaars van alle leeftijden met zoveel mogelijk verscheidene beroepen samen te brengen. We proberen minstens van iedere letter van het alfabet een beroep vertegenwoordigd te zien. Iedereen is welkom om mee te doen!" klinkt het bij de enthousiaste groep van JCI Mechelen.

Wanneer? Zondag 29 oktober, van 13:00 tot 18:00 uur

Waar? Bibliotheek Mechelen, Moensstraat 19

Inschrijven? via www.jcimechelen.be

Nog geen reacties

Plaats een reactie

Plaats een reactie

Reacties worden eerst gemodereerd
voordat ze op de site verschijnen.

Meer nieuws

Meer nieuws