Dit najaar

Onze bibliotheek denkt vooruit en is momenteel al volop activiteiten aan het voorbereiden om jou mee te verwennen.

Momenteel staan er 4 activiteiten op het programma:

• 20 september vanaf 20u00 in de bibliotheek:
    Een lezing rond een ecologische kruidentuin, i.s.m. TuinHier.
  • 13 oktober in de bibliotheek:
    Je kind of kleinkind wordt verwend met een prachtig verhaal en een bijpassende verwerkingsactiviteit.
    Jij krijgt een workshop waarin je leert om zo betoverend mogelijk voor te lezen, het perfecte voorleesboek te kiezen en nog zoveel meer.
  • 5 november:
    Een uitstap naar de Boekenbeurs in AntwerpExpo waar de bibliotheek het vervoer en de inkomkaarten regelt. Meer informatie volgt snel!
  • 19 november tot 3 december in de bibliotheek:
    Boekenverkoop.

Met de bibburen op reis

Met Bibburen op Reis In juli en augustus organiseert Bibburen verschillende lezingen en workshops met reizen als rode draad. Alle activiteiten zijn gratis, maar inschrijven is aangeraden wegens beperkte plaatsen. Lees verder