Dalilla Hermans over racisme, adoptie, dialoog en origine

Dalilla Hermans (31) is geboren in Rwanda en geadopteerd. In 2014 schreef ze een tekst over haar ervaringen met racisme in Vlaanderen, en sindsdien verdiept ze zich in het thema.

Dalilla heeft er een missie van gemaakt polarisatie te overstijgen en terug op zoek te gaan naar dialoog tussen mensen, ongeacht hun origine. Ze schreef een boek over haar levenspad dat in mei 2017 uitkwam bij Manteau: “Brief aan Cooper en de wereld”. Daarnaast staat ze nu ook bekend als de meest gegoogelde BV van 2017, mede door haar deelname aan De Slimste Mens Ter Wereld waar ze tot in de finale is geraakt. Dalilla is getrouwd met Willem en mama van Cooper Kizito en Malane Imana en Noëlle Isimbi.

Op dinsdag 27 maart is ze te gast bij de bib en vertelt ze haar verhaal over racisme, adoptie, dialoog tussen mensen en origine.

Wanneer? Dinsdag 27 maart 2018 - 20.00 uur

Waar? Raadzaal gemeentehuis - Gemeenteplein 1, 2650 Edegem

Prijs? 7,00 euro

Tickets? online via www.edegem.be/tickets of aan de balie van de bib